May 30, 2008

the smiLe On yOur face

Liyana-Liyana-Liyana-Liyana-Liyana-Liyana-Liyana
senyuman itu kemanisan wajah,hati itu kemanisan jiwa oLeh itu,berikan senyumanMu pada semua dan berikan hatimu hanya pada orang yang tersayang.
A teacher or tO be specific seOrang ustazah,pernah berkate-kate pade peLajarnye."satu pesan saye pade hari guru nie,awak kene beLajar betuL2 untuk SPM ni,jangan banyak main dan teruskanLah senyuman awak tu sebab senyuman awak tu boLeh menceriakan hati orang Lain".sangat terharu student die tue sebab takde orang yang pernah kisah pasaL senyuman die tue.and the mOst impOrtant thing,she never expect her smiLe cOuLd effect others.smiLe that she use to hide whatever she want/need to hide.tapi,mOraL of the stOry::smiLe aLways,tak kire La it is a sincere smiLe or a truLy fake smile..kadang-kadang aku penat La buat fake smiLe nie,mcm nak patah rahang/jaw aku nie.hahahahahahahahahahaahahahahahahahahahaha

1 comment:

Izwan said...

camner lak ngan senyuman manis?