August 20, 2008

cOnfuse much??

sejak akhir-akhir nie aku seLaLu berfikir,ape sebenarnye perasaan aku kat die??kenape die yang seLaLu ade daLam paLe aku??kenape aku seLaLu pikir pasaL die??tapi hakikatnye kami hanye kawan.teman tapi mesra.tapi kaLu kawan je,kenape kami saLu mesej??die bagitau segaLe2nye kat aku..why???cOnfuse aku..he is a very gOod fren..duLu die pernah kate yang he have hearts fOr me tapi cOz die Lebih sayangkan dan respect kawan die,die hadkan our reLatiOnship to juz friends..or shud i say,bestfriend..i feeL sO cOmfOrtabLe ngan die..aku memang payah sikit nak caLL orang gune my phOne unLess it is reaLLy impOrtant,tapi ngan die aku seLambe je caLL juz tO say hi.die La makhLuk yang aku carik kaLu aku sedih or dOwn..kaLu cakap ngan die mesti geLak nye.everytime mesti ade je tOpik kitOrang bincang..

"ada masa kita perLu menangis agar kita tahu dunia ini bukan hanya untuk ketawa, ada masa kita perLu ketawa agar kita tahu betapa berniLainya setitis air mata.. ada masa kita perLu ada seOrang teman agar kita tidak kesunyian.. dan ada masa kesunyian membuatkan kita tidak akan pernah Lupa betapa berniLainya seOrang teman..."

frOm :: a very gOod fren of LyNn
10:10pm 7 august 2008


++++++++++++++++++++++++++++

aku bengang La,sejak2 nie banyak nOmbOr peLik2 naik kat phOne aku!!
ntah mane-mane ntah
ade satu tue tetibe ajak aku kuar..
ambOi-ambOi,engat ape???
bangang!!!
"Lau U nak kenaL ngan i,kene ar kuar ngan i dLu"
pLease La,Like whatever!!!
sengaL
kekadang terpikir,sOrang makhLuk aLLah tue...
sudahLah aku dah mOved On [yeke??]
penat pikir pasaL die..

+++++++++++++++++++++

ari tue tengOk cite "'Apa Kata Hati"
muLe2 cite die cam meLeret sket tapi Ok La
cam best je kaLu kite ade pOwer nak bace pikiran LeLaki
kan2??
tak payah ragu-ragu Lagi,senang hidup.
Lead actOr and actress ::
  • raja farah - eLLy [girL yang bLeh bace fikiran LeLaki,optimist]
  • dynas - Linda [bestfren eLLy,mOdeL,magnet suami Orang,nyampah ngan aidiL]
  • farid kamiL - aidiL [boyfriend eLLy yang jadik mangse]
  • awaL ashaari yang hensem!! - riezman [bOs eLLy yang suke kat eLLy m turn out to be a jerk!!,Last2 die hOok ngn Linda,awww sOo sweet!!!]
adOred Dynas's acting skiLL!!
dah La Lawa,sOo Lucky!!!
awaL sangat hensem!!!
sOo sweet!!!
aku suker!!!




2 comments:

seiichirosano said...

hah, bila lak kau tgk citer tu? aku dh tgk mse gi petrosains tu.....mmg best

bayangkan klcc...satu tu saya, satu tu awk.....

Liyana~Lynn said...

"kaLau rindu,tengOkLah KLCC tu,satu untuk awak,satu untuk saye"...wahahahaha..geLak guLeng2 aku tgk cte tue..kO bLe Lak nak ckp kt sumOne tue cmni gak???hahahaha..