September 24, 2008

menjaga hati

this the view from my place at 5bestari 2008
this is what i can see..
for me it is a perfect spot because it is not too in front
and i get a perfect view of the white board and the teachers who is teaching in front..

mase exam trial nie aku tak duduk kat tempat aku..
cz kene ikut aturan mase spm nanti..
aku duduk tempat ariff..
gune meje die and i discover one interesting fact about him..
mamat jiwankx rupenye kawan aku yang agak kibOwt tue..
hehehe





still left your shadow,
which leaves a mark deep inside my heart,
it's raining non-stop like a sign,
the love is no longer here,you took the love away and you've left me alone..

it's okay,let me guard this feeling,
guarding the love whole heartedly which you gave me,
you are leaving but i will never leave you,
you're keeping your distance,i will never do that,
truthfully,i'm still hoping,hoping for you..

do you still have the memories of our past?
which will always be in the past that reflecting your beautiful heart,
i will never be able to forget those memories and you,
even though i see you now with another man..

if in the end,you're still not,
even though i'll be alone but i will still keep on guarding your heart..




adakah anda semue kenal dengan 'poem' di atas???
ini sebenarnye,lagu bm yang telah di-translet-kan ke english..
my friend ariff has done a very good job..
ini adalah lagu menjaga hati-yovie dan nuno

masih tertinggal bayanganmu,
yang pernah memberkas di relung hatiku,
hujan tanpa henti seolah petanda,
cinta tak disini lagi kau telah berpaling..

biarkan aku menjaga perasaan ini,
menjaga segenap cinta yang telah kau beri,
kau pergi,aku takkan pergi,
kau menjauh,aku takkan jauh,
sesungguhnya diri ku masih mengharapkanmu...

so
beautiful lah anda translate ariff..
puitis giler,i am TOUCHED!!!

n
ote to ariff :: aku seronok duduk kat tempat kau and gune meja kau mase exam..
terime kasih and jase mu di kenang..

1 comment:

seiichirosano said...

hahahaha, akulah mat jiwang......hahaha

ok, jasamu dikenang jua untuk meminjamkan tempatmu semasa trial spm, ok?