July 8, 2008

hatiku di harajuku

hari nie as if my bOdy je kat 5bEst tuh,sOuL meLayang pergi ke Japan!!wAhh,terase rindu La nak pegi japan Lagik,banyak memOries kat sane.takpeLa,walaupun sOuL aku jek yang meLayang ke sane iz enOugh tO mengubat kerinduan di hati [pergh!!ayat die!!!] hari nie awaL-awaL pagi lagi da hujan seriOusLy Lebat,tapi takdeLa sampai tahap ribOt.tapi this rain is enOugh tO make jaLan kat depan BTS giLer siOt JAM!!! jam [bukan yang sapu kat rOti tu taw!] satu perkare yang sangat-sangat men-stress-kan jiwe dan rage sesiape pun yang perLu meredahnye.sampai-sa,pai skewL je aku terus pegi naik kat keLas,mase tu yang da ade kat sane iz rOy,fikri,fareez,twinz,arEp,and athirah [muke-muke yang tak pernah lambat pergi skewL] masing-masing senyap je same ade buat keje chemistry yabg aku sangat takde hati nak sentuh,termenung engat kat awek yang jauh [ehem2!! aku respek giLer kawan aku nie] Or buat keje agame yang ustazah.wasiLah bagi [seLame die take over tempat ustazah 'opss,tak ingat name!!' nie La 1st tyme die kasi latihan] dak-dak sengaL crew yang Len tak sampai Lagik, yang ade cume fikri and rOy je tu pun xde kOmunikasi pun,makLum Le mereke berdue nie nOt reaLLya fOnd to each Other [sighh..] tetibe fikri panggiL "weh LyNn,hatiku di harajuku ade kat daLam beg aku" mase tue weather yang suram pun tak Leh chaLLenge my happiness and excited-ness.senyum Lebar aku!!!sampai teLinge!!! i seached the book in fikri's bag and saw anOther nOveL jiwang "i Love yOu"..hmm??? "weh fikri,nie buku untuk sape??" "aku nak sOh bOwe bace" daLam hati LyNn,"bayangan geLak secare marathOn and berguLing-guLing" tapi maLas nak stOry panjang-panjang cOz aku da tak sabar nak bace hatiku di harajuku..sO aku pun start La bace buku tue tanpe henti..sampai cikgu chemy tegur,buat test engLish cam ntah ape-ape,wat test math Lagi La merepek!!adOihh,sumeNye gare-gare 'hatiku di harajuku' satu Love stOry yang sangat herOic and best!!!aku rase aku nie senang jatuh cinte ngan character2 yang herOic kOt.mase bace 'bagaikan puteri n cinat sang ratu' faLL in Love ngan laksamana sunan,sampai mimpi-mimpi!!oOpss,pecah rahsie La puLak!!hEee..biLe bace 'hatiku di harajuku' faLL in Love ngan Ryu Watanabe puLak,sighh..wujud ke Orang camni in reaL wOrLd??hmm,tak tau La..

3 comments:

.//izwan said...

cambest je novel tu

Muhammad said...

eh, spe yg igt kt awek dia tu? line 12 ok.....

r0y n j0hn d0e.. said...

hey! diz is syaf....wohhoow
so SENGAL oh ur blog..bla2...damn good 4 us 2 read..well based on the true story...lalala
btw thx lynn..ermm..